Skiturer kongsmarkKongsmark byr på et fantastisk område og natur for turer på ski både for voksne og barn. Vinterværet er mer stabilt her enn i resten av Lofoten

Jakt kongsmark 02Kongsmark og Raftsundet er et populært område for småviltjakt. Det er også bygget opp en jakthytte og gamme i fjellområdet som kan brukes som base.

Havfiske kongsmarkBli med på guidede fisketurer med utgangspunkt i det fiskerike Raftsundet som knytter Lofothavet og Hadselfjorden sammen.

Isfiske kongsmarkOm vinteren kan Kongsmark tilby gode isfiske muligheter i de 10 fiskevannene som omkranser overnattings anlegget. Her er det røye og ørret som er tingen

Trollfjorden kongsmark ing2Bli med på en båttur til den mektige og majestetiske Trollfjorden i Raftsundet. Turen inkluderer også litt lett havfiske, Og er vi heldige så får vi oppleve havørna på nært hold.

Fjellturer kongsmark 01Fjellene som omkranser Kongsmark og Raftsundet byr på fantastiske muligheter både for enkle og lette turer til de mer utfordrende turene. Er også merkede turløyper.

Ferskvannsfiske kongsmarkKongsmark med sine 10 fiskevann og elver kan by på gode fiskemuligheter i et lett tilgjengelig område. Ferskvannsfiske er populært blandt både voksne og barn.